Metsäsijoittajaksi?

Metsäsijoittaminen on mahdollista ihan jokaiselle meistä

Metsäsijoittaminen on turvallinen ja monipuolinen sijoitusmuoto, joka tuo tarjolle vakaan taloudellisen tuoton lisäksi myös laajan joukon muita arvoja. Metsän virkistys-, työskentely- ja monikäyttömahdollisuudet ovat tarjolla kaikille metsään sijoittaville, kuten myös konkreettinen mahdollisuus vaikuttaa ympäristömme tilaan ja esimerkiksi ajankohtaiseen hiilen sitoutumiseen metsiimme. Ja mikä parasta, metsäsijoittaminen on mahdollista ihan jokaiselle meistä.

Aiempi kokemus ja osaaminen metsätaloudesta ei enää tänä päivänä ole ollenkaan välttämätöntä, sillä metsäsijoittamiseen on tarjolla lisääntyvä määrä erilaisia vaihtoehtoja ja vaihtoehtoihin liittyviä palveluita, joista jokainen voi rakentaa itselleen sopivan tavan sijoittaa:

  • suora metsänomistajuus
  • sijoitusyhtiö
  • yhteismetsä
  • metsärahastot.

Kuten mitä tahansa sijoittamista, myös metsäsijoittamista on mahdollisuus hajauttaa. Metsäportfolio voi tänä päivänä sisältää suoran metsäomistuksen ja edellä mainittujen vaihtoehtojen yhdistämistä sekä lisäksi esimerkiksi sijoituksia listattuihin & listaamattomiin metsäalan yrityksiin. Lusto Metsävarainhoito tarjoaa sijoittajalle ajantasaista tietoa myös metsäsektorin muista sijoitusmahdollisuuksista ja metsäportfolion hajauttamisesta. Kysy meiltä lisää!