Tiimi

Kimmo Koistinen, metsätalousinsinööri, KTM

Metsänpoika, joka kokeili kravaattitoimistotöitä kymmenisen vuotta, mutta ei voinut vastustaa metsän kutsua. Haluaa metsätalousinsinöörin ja kaupallisen koulutuksen tuomalla osaamisella sekä ikänsä erällä kulkeneen ihmisen arvomaailmalla kehittää kestävää, monitavoitteista ja kannattavaa metsänkäyttöä Suomessa. On lisäksi innoissaan kasvattamassa verkostoja, luomassa yhteistyötä ja kannustamassa yrittäjyyteen perinteisellä ja perinteikkäällä metsäsektorilla. Istuttaa, raivaa, liikkuu, erästää ja kukoistaa metsässä. Nukkuu teltassa tai taivasalla aina kun mahdollista. Suosikkimetsä on alkukesäinen, ääniä, vehreyttä ja elämää täynnä oleva rauduskoivikko.

Juhana Simula, Metsäanalyytikko

Etelä-Pohjanmaalta ponnistava, tuore maa- ja metsätieteiden maisteri, metsänhoitaja ja metsänomistaja. Sijoittajan vaistolla varustettu metsäalan uudistaja, joka haluaa vahvistaa Suomen talouden selkärankaa ja auttaa metsänomistajia olemaan perillä tilustensa arvosta. Itsensä kehittäjä ja tulevaisuuden paikkatietovelho. Suosikkimetsä on järeä ja hämyisä kellarikuusikko.

Sonia González López, Viestintä ja markkinointi

Kestävän kehityksen ja ekologian kautta viestinnän syvään päähän hypännyt tulevaisuuden toivoja. Haluaa edistää omalta osaltaan kestävää metsänhoitoa, niin ilmaston kuin luonnon monimuotoisuudenkin kannalta. Osallistuu talkoisiin näppäimistön voimalla, muttei pelkää marssia metsään uhmaamaan säätä, hirvikärpäsiä tai läpipääsemätöntä ryteikköä. Kulkee aina sinne, minne nenä näyttää, myös metsässä. Suosikkimetsä on syksyinen mäntykangas.