Ajankohtaista

Metsässä on historia JA tulevaisuus

20.04.2020

Entisaikaan perinteisessä savotassa jokainen tekijä oli tärkeä, ja sama pätee tänä päivänäkin. Metsään kohdistuvien käyttöpaineiden kasvaessa, on osaavista tekijöistäkin huutava pula. Nuori, nyt on oikea aika lähteä metsään!  Olivat mielenkiinnonkohteesi mitä vain, metsäalalta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva paikka.

Halusitpa johto- ja kehittämistehtäviin, yrittäjäksi, neuvojaksi tai metsään paiskimaan käytännön metsätöitä joko koneellisesti tai hartiavoimin, metsästä löytyy töitä nyt ja pitkälle tulevaisuuteen. Samalla et luo taloudellisesti kestävää tulevaisuutta ainoastaan itsellesi, vaan myös Suomelle. Koko ajan kaivataan uutta verta ja päteviä osaajia, jotka tietävät, miten metsää hoidetaan vastuullisesti.

Voisiko metsää hoitaa mielestäsi nykyistä vastuullisemmin? Haluatko kehittää uusia metsänkäyttömenetelmiä, jotka ovat parempia niin ympäristölle kuin ihmiselle? Tämä ei onnistu, ellet ota rohkeasti ensimmäistä askelta kohti metsää. Ole tulevaisuuden suunnannäyttäjä!

Suomalaiselle osaamiselle on kova kysyntä maailmalla, myös metsäalalla. Jos haluat kansainvälistyä, kansainvälisesti toimiva suomalainen biotaloussektori tarjoaa siihen oivan väylän.

Oli valitsemasi suunta mikä vain, varmaa on, ettet joudu kävelemään sitä tietä yksin. Jatketaan eteenpäin hyvällä hengellä, yhteistuumin.

Lusto metsävarainhoito

Sinun metsäsi ehdoilla