Ajankohtaista

Pietari Niemi ja Juhana Simula vahvistukseksi Luston riveihin

01.09.2020

Lusto metsänvarainhoito on kehittämässä metsäalaa, mutta ei suostu itsekään makaamaan laakereillaan. Tuoretta verta tiimiin tuovat projektipäällikkönä aloittava Pietari Niemi ja metsäanalyytikko Juhana Simula.

Pietari Niemi, MMM, on pätevöitynyt kehitysasiantuntijana. Kunnianhimoinen Niemi haluaa pysyä jatkossakin metsäalan ytimessä viemässä alaa eteenpäin ja verkostoitumassa. Metsä on Niemelle vapaa-ajalla paikka, jossa liikkua, virkistyä ja rauhoittua. Työssään hän puolestaan näkee metsien tarjoamat mahdollisuudet muutenkin kuin vain puun lähteinä. Hän tuo peliin vankkaa tietoa ja käytännön kokemusta monitavoitteisen metsänhoidon edistämisestä. Niemi astuu remmiin rakentaakseen maanlaajuista monitavoitteista metsäpalveluverkostoa ja laajentaakseen näin metsänomistajien ansaintamahdollisuuksia. 

Juhana Simula, MMM, on metsäkiinteistöjen arvon analysoinnin ammattilainen. Metsäalalle Simulan houkutteli mahdollisuus yhdistää luonnonvara-ala ja kaupallisuus. Paikkatieto- ja avoimen metsädatan käsittely on metsäanalyytikon tehtävän keskiössä, mistä Simulalla on runsaasti kokemusta, mutta missä hän haluaa oppimisen nälkäisenä edelleen kehittyä. Hän haluaa auttaa metsänomistajia pitämään parempaa huolta metsäkiinteistöistään ja näkemään niiden todellisen arvon.

Kaksikko tuo ammattiosaamisellaan vahvistusta Luston tiimiin – jotta voisimme toimia paremmin metsänomistajien tukena.

Lusto metsävarainhoito

Sinun metsäsi ehdoilla