Ajankohtaista

Tiimimme hakee metsäanalyytiikkoa

22.06.2020

Metsäanalyytikko/Metsävarainhoitaja, osa-aikainen

Lusto Metsävarainhoito on metsäomaisuuden hoitoon, tilojen hankintaan ja metsätalouden kehittämiseen erikoistunut toimija. Liiketoimintamme arvot korostavat yhteistyön ja vaihtoehtoisuuden merkitystä asiakkaidemme ja koko suomalaisen biotaloussektorin parhaaksi.

Etsimme joukkoomme innovatiivista, oma-aloitteista metsäammattilaista. Tehtävässäsi vastaat metsäkiinteistöjen analyyseistä ja arvioinneista sekä kiinteistökauppaan liittyvästä tilastoinnista. Osallistut kohteiden hankintaan ja asiakkaiden metsäomaisuuden hoitoon sekä omaisuudenhoidossa vaadittavaan raportointiin. Työssäsi pääset lisäksi mukaan uudentyyppisen liiketoiminnan prosessien ja työkalujen kehittämiseen.

Tehtävässä menestymistä helpottaa

Metsäalan koulutus sekä osaaminen ja kokemus edesauttavat onnistumista työssäsi. Tarvitset lisäksi osaamista kiinteistö- ja metsäsijoittamisen työkaluista ja raportoinnista, joten kaupallisen puolen koulutus ja/tai työkokemus tuo sinulle lisäetua. Omaisuudenhoidossa vaaditaan kykyä ohjata ja valvoa tarvittavaa palveluntuottajaverkostoa, toisinaan myös sujuvalla englannin kielellä. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimipelaaja. Työ alkaa kesän aikana osa-aikaisena, mutta tavoitteena on laajentaa toimenkuva tulevaisuudessa kokoaikaiseksi.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset näkemään laajasti metsäomaisuuden hoitoon liittyviä prosesseja ja myös olemaan mukana liiketoiminnan kehittämisessä.

Ota yhteyttä:

Kimmo Koistinen 040 72 32 852

Lusto metsävarainhoito

Sinun metsäsi ehdoilla